2012. március 19., hétfő

Ajánlás

Kedves Olvasóim megszokhatták, hogy gyakran ajánlok olvasnivalót, általam írt novellákat, amelyeket ezen a blogon is olvashatnak, illetve folytatásos regényemet, ami egy másik blogon fut.
Ezúttal azonban egy kedves kolléganőmet ajánlom a figyelmetekbe! Vasas Judit szintén az Ad Librum kiadó csapatát erősíti, és hazánkban egyedülálló akciót hirdetett. Azért, hogy könyve minél szélesebb körben ismertté váljon, egy ötven héten át tartó játékba kezdett. Félretett 50 példányt a könyvéből és egy-egy darabot annak ajándékoz, aki az aktuális heti feladványt elsőként megfejti. Az akció céljára létrehozott egy blogot, ahol közzéteszi az aktuális rejtvényt, amelynek segítségével közös játékra invitálja egyre népesebb olvasótáborát. A magam részéről nagyon sok sikert kívánok neki, szurkolok, hogy a nyertesek örömmel olvassák könyvét, váljanak rajongóvá és ajánlják ismerőseiknek!
Arra bíztatom Kedves Olvasóimat, hogy csatlakozzanak Judithoz!
http://www.50konyv.blogspot.com/

De ha már ajánlás... Felhívom a figyelmeteket, hogy a Rossz hold című regényemből már a 6. fejezet is olvasható a regény blogján!
http://masonmurray-rosszhold.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése