2012. február 24., péntek

Tavaszi zsongás

Végre beköszöntött a jó idő! Mintha csak erre vártak volna a Mason Murray-vel kapcsolatos események is. Afféle tavaszi zsongás vette kezdetét. Ideje volt, mert a rengeteg civil munka szinte teljesen a háttérbe szorította írói tevékenységemet. Lássuk akkor sorjában, miről kell beszámolnom hű- és új olvasóimnak!
A könyvterjesztés talán leggyengébb hónapjában, januárban minden várakozásomat felülmúlóan fogyott a boltokból a Lélekcsapda. Remélem, a folyamat folytatódik és egyre többen fedezik fel maguknak a könyvemet. Ígérem, senki sem fog csalódni benne! Én ugyan misztikus thrillernek kategorizáltam, de egy, a közelmúltban megjelent értékelés döbbentett rá, hogy valójában minden műfaj szerelmese megtalálja benne a neki szóló gondolatokat. Ajánlom is figyelmetekbe kedvenc könyvesblogom írását!
http://adrikonyvmoly.blogspot.com/2012/02/mason-murraylelekcsapda.html

Új novellát tettem fel a http://www.karcolat.hu-ra/, illetve résztvettem életem első írástechnikai játékán. Az Aranymosás Irodalmi Magazin (http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/) hirdette meg, és nagyon jó játéknak bizonyult. Ezúttal még valóban a részvétel volt a fontos, legközelebb megpróbálkozom a győzelemmel! Más szempontból is hálás lehetek ennek a magazinnak, hiszen Varga Bea, a szerkesztő rengeteg hasznos információval látja el az idelátogató amatőr írókat. Teszi ezt finoman, empátiával és teljesen mellőzve a sokat látott szerkesztő felsőbb rendűségének fitogtatását. Jómagam ugyan már nem ebbe a kategóriába tartozom, de több, mint húsz éves írói pályafutás után is nagyon sokat tanulhatok a nyilvános szerkesztésekből, ahol a vállalkozó kedvű írók regényrészleteit elemzi a szerkesztő, rámutatva a jó és rossz dolgokra. Úgy adták ki két könyvemet, és háromszáznál is több novellámat, hogy abba szerkesztő még nem szólt bele, így kénytelen voltam az idők során magam arra a szintre fejlődni, hogy eredményesen szerkesszem saját magam. Tudjuk azonban, hogy a külső szem nagyon sok olyan részletet észrevesz, amit az alkotó, még ha felkészült és kritikus is, képtelen észrevenni. Bízom benne, hogy a következő regény már átmegy szerkesztői kézen is, mielőtt kiadásra kerül, így még az eddigiektől is jobb lesz! 

De addig is, amíg megjelenik az új könyv, olvashattok egy régebben készült regényt. Régen ígérem, de mivel lassan haladok a nyilvánosság elé táráshoz elengedhetetlen finomításokkal, csak márciustól indul a Rossz hold című misztikus thriller! Egészen pontosan március elsején. Lehet rá készülni, számítani, ez most már biztos. Hetente két vagy három fejezetet teszek közzé a külön erre létrehozott blogon. Már nagyon várom a reakciókat!

Azonban, hogy addig se maradjatok friss olvasnivaló nélkül, új meghökkentő mesét tettem fel a blogra, amit a Mason Murray meghökkentő meséi - Vatahualpa vére című aloldalon találtok. Érdekes sztori, az egyik kedvencem a sorozatból! Jó szórakozást hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése