2012. február 1., szerda

A leselkedő

Szerda van, tehát folytatom minden hétre egy új meghökkentő mesét kínáló sorozatomat. Ugye milyen gyorsan elröppent egy újabb hét?
A leselkedő. Ez a történet címe. Ez volt az egyik kedvencem a hosszú sorozatból, ezért is gondoltam úgy, hogy a bejegyzés címének is a novella címét adom.
Ha tetszenek ezek a sztorik, többet is olvahatsz tőlem. Figyelmes és lelkes olvasóim talán már mára is azt várták, hogy elindítom a Rossz hold című regény közzétételét. Tényleg nem a kíváncsiság marketinges módszerekkel történő felcsigázása a célom. Még technikai tennivalóim vannak hátra, de ígérem, néhány napon belül elindul a sorozat.
A már említett hűséges olvasóknak az sem újdonság, hogy néhány hónapja jelent meg új regényem, a Lélekcsapda. Az "egy újszülöttnek minden vicc új"-elv alapján azért szeretném felhívni friss olvasóim figyelmét, hogy a Líra Könyváruházakban és a Fókusz Könyvesboltokban megvásárolható a könyv, amelyet számos internetes könyváruházból is meg lehet rendelni. Ilyen pl. a http://www.bookline.hu/, a http://www.lira.hu/ és a http://www.geniusz.hu/. A teljes lista megtalálható a honlapomon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése