2012. január 30., hétfő

Mason Murray - Rossz hold (ajánló)

Az elmúlt hetekben már többször utaltam rá, hogy rövidesen elindítom egy eddig meg nem jelent regényem folytatásos közlését. Írtam már a regény születésének körülményeiről, de igazából még nem árultam el semmit arról, hogy miért is érdemes csatlakozni az olvasótáborához. Azt gondolom egy rövid kedvcsinálónak a legalkalamasabb az ún. fülszöveg, amit általában a könyvek hátoldalán találunk. Ebben az esetben sajnos csak virtuális fülszövegről beszélhetünk, hiszen nem lett könyv ebből a történetből. Ettől függetlenül nagy szeretettel ajánlom a figyelmetekbe előzetesként a következő néhány sort! Remélem egyre többen gondoljátok úgy, hogy mindenképpen figyelemmel fogjátok kísérni a sorozatot!

Valahol Dél-Angliában van egy mocsár. Devillheart a neve. E baljós nevű terület közepén emelték egykor a Rothellfordok a kastélyukat. Évszázadokon át legendák, rémmesék szülője volt a láp, a ház és az éppen uralkodó Rothellford. Egy ideje üres a Rothellford-house. Eladó.
  Paul McHorney sikeres horror-író. Ellie McHorney sikeres festő. Házasok. Éppen egy Rothellford-house szintű státuszszimbólumra vágynak, hogy a gazdagok köre végképp befogadja őket, ezért vevők az ijesztő épületre. Velük van lányuk Judy, a formás tinédzser, valamint Mickey az ő udvarlója.
  Angela Ritter, a szép ingatlanközvetítő nem tud örülni, hogy sikeres üzletet ütött nyélbe, elhagyta őt a barátja.
  A közeli városban bankrablás történik. Meghal két biztonsági őr. A négy tettes egérutat nyer a zsákmánnyal.
  Mindnyájukat várja a legendás devillhearti köd, a telihold és a ház. Így együtt nemcsak félelmetesek, veszélyesek is. Erre azonban szereplőink kissé későn döbbennek rá.
  Megkezdődik a kegyetlen meglepetések sorozata, valamint a harc a túlélésért.

Ezt az alkalmat sem mulasztom el, hogy felhívjam a figyelmet nemrégiben megjelent új könyvemre. A Lélekcsapda kapható a Líra Könyváruházakban és a Fókusz könyvesboltokban, valamint számos internetes könyváruházban, mint pl. a http://www.bookline.hu/, a http://www.lira.hu/ vagy a http://www.geniusz.hu/. A forgalmazók listáját megtaláljátok, valamint további érdekességeket olvahattok a honlapomon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése