2014. április 8., kedd

Figyelem! Új honlap a láthatáron!

Kedves Olvasóim!

Egy magára valamit is adó író már nem lehet meg egy olyan weblap nélkül, ahol minden megtalálható, amit tudni kell róla. Egy oldal, ahol egy helyen be lehet mutatni az írót, mint embert, a megjelent és a megjelenésre váró regényeket, a korábbi és a friss novellákat, képeket a legkülönfélébb rendezvényekről, a sajtóvisszhangokat és még ki tudja, mi mindent.
Régebben készítettem egy ingyenesen elérhető honlapot, de igazából sohasem voltam megelégedve vele. Mostanra érett meg bennem a gondolat, hogy a korábbi posztban már emlegetett tavaszi megújulás keretében a honlapot is megújítom.
Az elképzelést tettek követték és egy hét aprólékos munkával összeállítottam az új weblapomat, ami sokkal áttekinthetőbb, sokkal praktikusabb és nem utolsósorban sokkal szebb lett az elődjénél.
A jövőben itt fogom elhelyezni a régebbi írásaimat némi ráncfelvarrást követően, így aztán időről-időre mindig lesz új olvasnivaló is a sztenderd információkon kívül. Igaz, a dolog újdonságának köszönhetően egyelőre még csak egy-egy novella és kisregény olvasható, de ami késik, nem múlik! Mindig lesz értesítés arról, ha új történet kerül fel a honlapra!
Sok szeretettel ajánlom tehát mindenki figyelmébe Mason Murray íróasztala névre keresztelt oldalt!



Most sem feledkezhetek arról, hogy felhívjam a figyelmeteket, hogy a Lélekcsapda című könyvemhez nagy kedvezménnyel, a bolti ár feléért juthattok, ha közvetlenül engem kerestek meg a facebookos profilomra írt privát üzenetben, vagy levélben a zoltan.zibriczki@gmail.com címe írva. A postaköltséget én állom!

Itt megnézheted, hogy vélekedtek, akik már olvasták:

Itt pedig egy kis vizuális kedvcsinálót találsz:
http://www.youtube.com/watch?v=SQs7lXSaqO8


Üdv.
Mason




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése